Kom portretschilderen in Boskoop - 3 daagse workshop

Beeld je in: je schildert in een zonovergoten tuin, omringd door bloemen en fruitbomen. In deze zomerse setting vindt onze workshop plaats gedurende de tweede en derde week van augustus. Van woensdag tot en met vrijdag, van 10.00 uur tot 16.00 uur, word je ondergedompeld in de kunst van het portretschilderen.

Tijdens deze inspirerende dagen ga je aan de gang met olie- of acrylverf en verbeeld je, ondersteund door je docent Hans Verbeek, een geliefde, (klein-) zoon of -dochter, ouder of wie je maar wilt. Je wordt begeleid om je artistieke vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast ontmoet je een groep gelijkgestemden, waarmee je je ervaringen uitwisselt, waardoor je ook elkaar stimuleert. De groepen zijn klein, maximaal 6 personen, zodat ieder voldoende aandacht krijgt gedurende de schildersessies.

Of je nu een beginner bent die de eerste penseelstreken zet of een ervaren kunstenaar die zijn techniek wil verfijnen, deze workshops zijn geschikt voor alle niveaus. We creëren een ondersteunende en inclusieve omgeving waarin iedereen kan groeien en een eigen creatieve visie kan ontwikkelen.

Even ontspannen terwijl je nieuwe energie opdoet voor de middagsessie: wanneer het tijd is voor een welverdiende pauze staat er een heerlijke (vegetarische) lunch op je te wachten. Ginette heeft zo al jaren van elke workshop een feestje gemaakt!
Verder word je gedurende de dag word je voorzien van koffie, thee of verfrissende opties.

Schrijf je vandaag nog in voor onze driedaagse zomerworkshops in Boskoop en laat je verbeelding de vrije loop. Kom en ontdek het plezier van het schilderen in de warme gastvrijheid van onze tuin. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen een onvergetelijke creatieve reis te beleven!

Een driedaagse workshop kost € 260,-. Dit is inclusief lunch/koffie/thee. 

Als cursist neem je je eigen schildermateriaal (doek, verf) mee. Mocht je van aanwezige verf gebruik willen maken dan kan dat tegen een redelijke vergoeding.

Je kunt inschrijven voor een workshop op 9-10-11 augustus of 16-17-18 augustus. Zorg er voor dat je inschrijving binnen is vóór 31 juli! 

Mail je inschrijving naar h.verbeek@mac.com

Reactie toevoegen